gototopgototop
Почетна страна
Акредитовани програми обуке

 

 

 

Удружење стручних радника социјалне заштите Србије је у тежњи да допринесе подизању компетенција и неопходних вештина стручних радника у обављању сложених послова из домена социјалне заштите продуковало и неколико програма обуке. У наставку  можете видети листу од тренутно два акредитована програма обуке чији је носилац ауторских права Удружење стручних радника социјалне заштите Србије.

 

Информације о условима реализације програма обуке  можете добити путем  мејла: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli или се обратити контакт особи која је наведена у резимеу програма обуке.

 

 

 

1. ПОСТУПАЊЕ ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У ОРГАНИЗОВАЊУ ПОМОЋИ И ПОДРШКЕ ПОРОДИЦИ У СЛУЧАЈЕВИМА ПОСТОЈАЊА РИЗИКА ОД ИЗМЕШТАЊА ДЕЦЕ

 

 

У фебруару 2017. године Одлуком Одбора за акредитацију и Решењем Министра Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања акредитован је програм обуке "Поступање центара за социјални рад у организовању помоћи и подршке породици у случајевима постојања ризика од измештања деце ". Носилац ауторских права је Удружење стручних радника социјалне заштите Србије.

 

pdf-321     Резиме Програма... 

 


 

 

2. ПЛАНИРАЊЕ СТАЛНОСТИ У ЦЕНТРИМА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

 

У јуну  2018. године Одлуком Одбора за акредитацију и Решењем Министра Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања септембра 2018. године, акредитован је програм обуке "Планирање сталности у центрима за социјални рад". Носилац ауторских права је Удружење стручних радника социјалне заштите Србије.

 

pdf-321    Резиме Програма... 

 

 


 

 

3. УНАПРЕЂЕЊЕ ДРУШТВЕНЕ ОДГОВОРНОСТИ У ПРОЦЕСУ АКТИВАЦИЈЕ ОСЕТЉИВИХ ДРУШТВЕНИХ ГРУПА

 

У октобру  2021. године Одлуком Одбора за акредитацију и Решењем Министра Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања , акредитован је програм обуке " УНАПРЕЂЕЊЕ ДРУШТВЕНЕ ОДГОВОРНОСТИ У ПРОЦЕСУ АКТИВАЦИЈЕ ОСЕТЉИВИХ ДРУШТВЕНИХ ГРУПА ". Носилац ауторских права је Удружење стручних радника социјалне заштите Србије.

pdf-321    Резиме Програма...