gototopgototop
Почетна страна 23. фебруар 2017.
23. фебруар 2017. Štampa

 

   АКРЕДИТОВАН ПРОГРАМ ОБУКЕ

 

На јучерашњој седници Одбора за акредитацију, одржаној у Београду, акредитован је програм обуке "Поступање центара за социјални рад у организовању помоћи и подршке породици у случајевима постојања ризика од измештања деце".

Овај програм обуке је настао као продукт реализације пројекта Удружења у оквиру средстава ИПА 2013 и пројекта Уницефа "Јачање система правосуђа и социјалне заштите како би се унапредила дечија заштита у Србији". Носилац ауторских права на наведеном програму обуке је Удружење стручних радника социјалне заштите Србије, а аутори овог једнодневног тренинга су Маричић Биљана, Вулевић Драган и Гајић Живорад.

Подсећања ради до сада је реализовано укупно 20 пилот-тренинга наведеног програма обуке, почев од децембра 2015. па све до септембра 2016. а обухваћено је око 400 учесника, махом водитеља случаја из центара за социјални рад али и сарадника из установа за смештај деце.

Након добијања решења о акредитацији и уноса програма обуке у Базу акредитованих програма коју води РЗСЗ, сви учесници из претходно 20 реализованих тренинга добиће потврду о похађању наведеног, акредитованог програма обуке.

 

 

 

Издвајамо

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner