gototopgototop
Почетна страна 25. јануар 2018.
25. јануар 2018. Štampa

 

 

ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА У НИШУ

 

Пројекат "Људи који чекају" имао је своју завршну активност, представљање резултата истраживања о положају и потребама осетљивих друштвених група у неразвијеним општинама Србије. У фокусу истраживања биле су 44 општине из групације најнеразвијенијих по критеријумима Министарства финансија, а истраживању се одазвало укупно 35 представника ових општина.

Конференција је одржана у Нишу и присуствовало јој је негде око 90 учесника, представника општина, центара за социјални рад, установа за смештај, цивилног сектора и других позваних учесника, Заводи за социјалну заштиту, Комора социјалне заштите.

Представљена је и публикација настала као продукт овог пројекта а о резултатима истраживања говорили су Маричић Биљана, Благојевић Виолета, Бранковић  Ива и Гајић Живорад .

На овој конференцији свечано су уручене "Повеље" добитницима Републичких награда за 2016. и то: Центру за социјални рад Кула у конкуренцији организација, Милачић Зорану добитнику Прве награде, Радисављевић Светлани добитници Друге награде и Факић Музафери добитници Треће награде  у конкуренцији појединаца.

 

 

 

Издвајамо

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

adresar1

Akreditovani programi obuke