gototopgototop
23. април 2013. Štampa

 

ОДРЖАНА СКУПШТИНА УДРУЖЕЊА

 

 

У Београду је 22. априла 2013. одржана редовна годишња Скупштина Удружења, у простору Геронтолошког центра. Седници је присуствовало око 70 учесника и чланова Скупштине. У првом делу рада Скупштина је разматрала и усвојила Записник са конститутивне седнице Скупштине одржане у оквирима Сабора на Дивчибарама 2011. затим су разматрани и усвојени Извештај о раду за 2012. и Извештај о финансијском пословању за 2012. У склопу рада Скупштине усвојени су и Програм рада за 2013. као и Финансијски план за текућу 2013. годину.

Донета је и одлука о верификацији чланства у Управном одбору за колеге и колегинице који су кооптирани у рад УО између две седнице Скупштине, услед повлачења из рада четворо изабраних колега и колегиница. Уместо Дупљак Џемаила, Анђелке Павловић, Србијанке Ђорђевић и Лајча Чабрића изабрани су у Управни одбор Удружења: Самарџија Милан (Републички завод за социјалну заштиту), Дражовић Светлана (ЦСР Краљево), Батричевић Нада (ЦСР Врбас) и Ана Фаркаш (ЦСР Ковачица).

По завршетку радног дела, одржана је свечаност уручивања ПОВЕЉА, додељених Републичких награда за 2011. годину установама и појединцима.

 .....