20. јул 2009. Štampa

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СЕКРЕТАРИЈАТА СЕКЦИЈЕ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА

У Старом Лецу је 26.6.2009. одржан  састанак Секретаријата Секције здравствених радника којим је председавала председница секције Мила Ристовић. Састанку су присуствовали, поред чланова Секретаријата  и представници секција социјалних радника и дефектолога, као и здравствени радници Дома у Сремчици  и Дома „1.октобар“ из Старог Леца.

Стари Лец

Тема састанка је био положај здравствених радника у делатности соц.заштите (из угла Коморе запослених у соц.заштити), презентирана су и нека помагала нужна за свакодневни рад здравствених радника (пелене за одрасле...) и разматрана информација о активностима Удружења. Домаћини састанка, Дом за душевно оболела лица “1.октобар“ из Старог Леца, су презентовали рад своје установе и истакли да тренутно у Дому борави преко 550 корисника.

Секретаријат је донео одлуку да се у Матарушкој Бањи, највероватније у септембру одржи стручни скуп Секције здравствених радника и позвао колеге и колегинице да своје ауторске радове пријаве председници Секције, г-ђи Мили Ристовић (Геронтолошки центар Сомбор).