gototopgototop
14. мај 2015. Štampa

 

  ПРОГРАМ ЗА ИНИЦИЈАТИВЕ И РАЗВОЈ

 

 

Управни одбор Удружења је пре  годину дана успоставио посебан Програм за иницијативе и развој, са намером да активира чланство и организацију учини ефикаснијом. Суштина овог Програма је омогућавање члановима организације (појединачним установама или центрима као колективним члановима или групама стручних радника ) да иницирају-концептуализују пројекте и пројектне идеје (као и неке друге развојне иницијативе) и конкуришу код домаћих и међународних фондова и фондација за средства. И то да конкуришу под називом Удружење стручних радника социјалне заштите Србије (користећи референце које тренутно имамо), под условом да пројекат "дели" вредности за које се залаже ово Удружење, а о томе свој став доноси Управни одбор. То значи да тако осмишљен пројекат афирмише улогу и позицију Удружења,доприноси развоју система социјалне заштите и задовољењу потреба конкретне циљне групе и да утиче на пословање организације.
 
 
Позивамо све чланове Удружења да се обрате својим представницима у Удружењу стручних радника социјалне заштите Србије (члановима УО,нпр.) и добију подробније информације или да своја интересовања усмере на мејл: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  

 

Стручна служба Удружења, секретар и други представници Удружења пружиће све неопходне информације и подршку у вези  пројекта или неке друге иницијативе.