gototopgototop
14. октобар 2015. Štampa

 

 

  САСТАНАК У БЕОГРАДУ

 

 

Дана 12.10.2015.год. у Београду у Геронтолошком центру на Бежанијској коси у организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања (МРЗБСП) и Министарства државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) одржан је састанак у вези Каталога радних места у социјалној заштити.

На састанку су присуствовали, осим представника МРЗБСП и МДУЛС и представник Удружења стручних радника социјалне заштите Републике Србије, представници  Асоцијације центара за социјални рад, председник Републичког синдиката социјалне заштите, директор Коморе социјалне заштите, председник Удружења послодаваца и представници појединих установа социјалне заштите.
    
Након садржајних дискусија, остављен је рок до 15.10.2015.год. (четвртак) до када се на ову радну верзију Каталога могу достављати предлози и коментари, а након тога, када радна верзија Каталога добије форму нацрта, Каталог ће бити истакнут на сајту Министартва за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и сајту Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Позивам Вас да и даље будете активни учесници у доношењу тако важног документа за социјалну заштиту.