gototopgototop
2. новембар 2015. Štampa

 

 

   СТРАТЕШКО ПЛАНИРАЊЕ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА

 

 

Претходног викенда, тачније 30. и 31. октобра 2015. у хотелу "Президент" одржана је дводневна радионица посвећена планирању стратешког развоја Удружења за период 2016-2020. Дводневну радионицу су подржали TACSO и Грађанске иницијативе као део пројекта којим је Удружење аплицирало на јавни конкурс за подршку развоју организација цивилног друштва и удружења.

Скуп је окупио 15 стручњака из области социјалне заштите, од којих је четворо представљало приватне пружаоце услуга-домове за старе, уз фацилитацију колегинице Дубравке Велат и асистенцију Петра Жмака из Грађанских иницијатива.

Рад је протекао у веома доброј атмосфери, а међу продуктима су најважнија опредељања-циљеви и задаци које организација жели да постигне у наредном периоду на пољу оснаживања и пружања подршке стручним радницима (размена знања и искуства, повећање компетенција и вештина...)  ангажованим у свим секторима социјалне заштите, и јавном и приватном.

О досадашњим исходима процеса стратешког планирања развоја Удружења биће говора и на предстојећем 6. Сабору на Дивчибарама, од 5. до 7. новембра 2015.