9. новембар 2015. Štampa

ОДРЖАН 6. САБОР СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

У присуству око 250 учесника, на Дивчибарама је одржан 6. САБОР социјалне заштите. Поред програмског садржаја који је био посвећен препознавању значаја развоја услуга намењених подршци природној породици, са циљем спречавања издвајања деце, САБОР је био и изборног карактера. Бирани су нови сазив Скупштине, Председник и заменик Председника Скупштине, Управни одбор, Надзорни одбор и Секретар Удружења за мандатни период 2015-2019.

6 Сабор Удружења

Изабрана је Скупштина у саставу од 100 чланова, а за Председника Скупштине изабран је Минић Драгојло, ЦСР Трстеник, док је Заменица Председника Скупштине Чабрић Слађана, ЦСР Крушевац.

Изабран је и Управни одбор од 15 чланова, а на конститутивној седници изабрана је Председница УО, Маричић Биљана, ЦСР Темерин, док је Заменик Председника УО Радуловић Видоје, НВО "Путоказ".

Изабрано је и 5 чланова Надзорног одбора, а на конститутивној седници за Председника Надзорног одбора је изабран Веселиновић Драган ,ГЦ Алексинац.

За Секретара Удружења у наредном мандатном периоду изабран  је Гајић Живорад.

У склопу САБОРА организовано је и свечано уручење Републичких награда за 2013. годину, добитницима Милојевић Драгани, Маричић Биљани и Гајић Живораду.

Фото...   Фотографије...