gototopgototop
13. новембар 2015. Štampa

 

 

   ПОВОДОМ САБОРА

 

 

Поштовани учесници шестог Сабора Удружења стручних радника социјалне заштите, драге колегинице и колеге,


Хвала Вам што сте у великом броју били учесници шестог Сабора Удружења стручних радника социјалне заштите Републике Србије, који је организован у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и UNICEF-ом, а одржан од 05. до 07. новембра 2015. године на Дивчибарама.
 

Хвала Вам што сте пажљиво и у великом броју (преко 200 слушаоца у оба дана) пратили саопштења наших колега и што сте у великом броју присуствовали додели Републичких награда, нашим колегама.
 

Такође, изражавамо задовољство и захвалност што су чланови Изборне Скупштине Удружења стручних радника социјалне заштите били присутни у двотрећинском броју на Конститутивној седници Скупштине и при избору органа Удружења.
 

И на крају, молимо да будете активни учесници у органима Удружења и  Активима стручних радника Удружења, као и појединачно у реализацији свих наших планова, који су од користи за све нас у систему социјалне заштите.
 

Користите мејл ( Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ) и сајт Удружења (www.udruzenjesz.rs) и достављајте Ваше примедбе, предлоге и мишљења, који би свима били од користи, а предлоге ће Удружење достављати на даљу надлежност (ресорно Министарство, Републички завод и др.).

 

С поштовањем,                                                               Председник Скупштине Удружења  
                                                                                           стручних радника социјалне заштите
10.11.2015. год.                            
                                                                                               Драгојло Минић. дипл. правник